Grondwerk

 

Het grondwerk is het fundament van de tuin en is van wezenlijk belang voor de duurzaamheid van uw tuin.
Het op de juiste manier uitvoeren van het grondwerk wordt vaak onderschat. Een goede aanpak van de uit te voeren grondwerken zal zichtbaar worden in het eindresultaat en in de kwaliteit daarvan.

Grondsoort

Voordat we van start kunnen gaan zal het voor ons duidelijk moeten zijn welke werkzaamheden er plaats moeten vinden en welke grondsoort er in uw tuin beschikbaar is.
Aan de hand van die informatie kunnen wij bepalen wat er moet gebeuren om de grond geschikt te maken, zodat we een tuin kunnen aanleggen die voldoet aan  uw wensen.

 

Alle soorten grondwerk

Veeken Tuinprojecten verzorgt de meest uiteenlopende soorten grondwerk: van het ontgraven van uw tuin, de oprit of het terras, het graven van uw vijver, het graven van sleuven voor uw riolering of drainage, het toepassen van grondverbetering, enzovoort.

 

Eigen materieel en eigen mensen

Kenmerkend voor de aanpak van Veeken Tuinprojecten is dat alle projecten met eigen materieel – geschikt voor het betreffende project – en eigen mensen worden uitgevoerd. Op deze manier zijn wij in staat om ieder project tot in alle details te beheersen en kwaliteit te garanderen.

 

Is uw tuin ook toe aan een nieuwe gazon?

Neem contact met ons op voor een informatief gesprek en laat ons vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.