Het team

 

Het team van Veeken Tuinprojecten bestaat enthousiaste medewerkers met ieder zijn eigen specialisme. Samen creëren wij de mooiste tuinen en zorgen ervoor dat u eindeloos van uw tuin kan genieten.

Het team

Drijvende kracht achter Veeken Tuinprojecten is Ruud Oudshoorn. Hij de eigenaar en stuurt een team van zo’n 12 tot 13 man aan. 

Binnen het bedrijf is Ruud is de ontwerper van de tuinen. Daarnaast zal je hem ook vaak tegenkomen in de tuin. Ruud is een alleskunner die het prachtig vindt om zijn ontwerpen tot leven te zien komen. 

De medewerkers van Veeken Tuinprojecten hebben allemaal hun eigen specialisme. Ze hebben echter een ding gemeen. Ze hebben een passie voor tuinen en het aanleggen en onderhouden ervan.

Onze specialismen

Ontwerp van de buitenruimte
Het ontwerpen van de parkeerterreinen, het maken van een beplantingsplan, verlichtingsplan en het tekenen van een beregeningsinstallatie.

Aanleg van de buitenruimte
Het uitvoeren van het grondwerk, de bestrating, de beplanting, de waterwerken en de verlichting.

Het onderhoud van de buitenruimte
Zowel op urenbasis als op contractbasis variërend van 2 maal per jaar tot wekelijks onderhoudt.

Oproep!

In 2023 bestond Veeken Tuinprojecten 85 jaar. Vanwege die bijzondere gelegenheid zijn wij van plan om een boek samen te stellen waarin we 85 jaar Veeken Tuinprojecten willen tentoonstellen.

Heeft u nog oude foto's van uw door ons aangelegde tuin?