Een droomtuin begint met het maken van een goed ontwerp.

Tuinontwerp

Het aanleggen van een tuin begint met het maken van een ontwerp. Bij het maken van het ontwerp houden we rekening met de mogelijke beplanting en het onderhoud.

 

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin maken wij gebruik van vakmanschap en hoogwaardige materialen.

 

Onderhoud

Mocht het u niet weten hoe u uw planten, struiken en bomen moet onderhouden, dan nemen wij van Veeken Tuinprojecen het onderhoud graag van uw over.

 

Bedrijfstuinen

De tuin rondom uw bedrijf kan een plek zijn waar uw personeel kan ontspannen. Daarnaast is een mooi aangelegde tuin of groenstrook ook een manier om uw bedrijf te presenteren.

 

“Vakmanschap, daar draait het om bij  Veeken tuinprojecten.”

Het afleveren van vakwerk heeft bij ons de hoogste prioriteit.
De juiste sfeer neerzetten en een tuin creëren waarin u zich prettig in voelt en waar u nog jaren van kan genieten is ons vakmanschap.

“Kies voor de sierbestrating die bij uw tuin en uw interieur past.”

De sfeer en uitstraling van uw tuin wordt in hoge mate bepaald door de keuze van de bestrating. Zie de tuin als onderdeel van uw interieur en kies voor bestrating die daar bij past. 

“In een goed aangelegde tuin draait het om de beplanting.” 

Planten vormen de basis van een mooie tuin. Planten vormen het groene geraamte, creëren sfeer en geven uw tuin kleur.

grote tuinen

bedrijfstuinen

Veeken erfafscheiding

erfafscheiding

houtwerk

kleine tuinen

Veeken erfafscheiding

beplanting

bestrating

reviews

5

Buitenkeuken

“Ik heb Veeken Tuinprojecten ingeschakeld om een buitenkeuken in mijn tuin aan te leggen. Nu kunnen we met het hele gezin buiten koken en eten, ook als het wat minder mooi weer is. Nog steeds blij mee!”

– Rob van Veen

5

Een prachtig ontwerp

Wij zijn ontzettend blij met onze tuin bij ons nieuwe huis! Nadat ons huis eindelijk was opgeleverd moest de hele tuin nog worden aangelegd. Hiervoor hebben Veeken Tuinprojecten ingeschakeld. Zij hebben een prachtig ontwerp gemaakt en de tuin vervolgens perfect aangelegd.

– Karin en Peter

5

Al jaren zeer tevreden

“Wij zijn al jaren zeer tevreden klanten van Veeken Tuinprojecten.
Het is alweer een hele tijd geleden dat wij Veeken hebben ingeschakeld voor het onderhoud van onze tuin en wij zijn nog steeds zeer tevreden. De medewerkers zijn niet alleen erg vakkundig, maar ook erg vriendelijk.”

– Joop en Carolien ten Brink

5

Nu kan ik zelf blijven tuinieren

“Omdat ik een dagje ouder werd wilde ik de tuin iets anders gaan inrichten. Nadat ik met Ruud Oudshoorn om tafel heb gezeten en mijn wensen met hem heb besproken heeft hij voor mij een ontwerp gemaakt voor een tuin waarin ik komende jaren nog heerlijk zelf kan blijven tuinieren.”

– Mevrouw H. Smit

Oproep!

In 2023 bestond Veeken Tuinprojecten 85 jaar. Vanwege die bijzondere gelegenheid zijn wij van plan om een boek samen te stellen waarin we 85 jaar Veeken Tuinprojecten willen tentoonstellen.

Heeft u nog oude foto's van uw door ons aangelegde tuin?