Erfafscheiding

 

De omlijsting van uw tuin is beeld- en ruimte bepalend. Er bestaan diverse soorten erfafscheidingen, dus het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Gaat u voorkeur uit naar een natuurlijke haag of heeft u liever een mooie schutting in uw tuin? Er is voor iedereen wat.

Hekwerk van hoogwaardig materiaal

Wilt u uw tuin afscheiden met een hekwerk, dan gebruiken we hiervoor alleen hoogstaand kwalitatief materiaal. Er zijn diverse mogelijkheden: van geplastificeerd tot gecoat materiaal (in iedere gewenste kleur). Allemaal bestemd voor een lange levensduur. 

 

Smalle volwassen hagen

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren van volwassen hagen. De hagen zijn smal en hebben een hoogte van twee meter. Zo heeft u direct een dichte afscheiding die weinig ruimte inneemt.

Natuurlijk en duurzaam hout

Misschien kiest u voor een erfafscheiding van hout. Ook die kunnen we voor u plaatsen. Er zijn vele variaties in mogelijk. Denk eens aan een schutting gemaakt van duurzaam Red Cedar of een schutting gemaakt van Lariks wanddelen.

Wij vinden het belangrijk dat de schutting een geheel wordt met uw tuin. Om die reden houden wij bij het maken van de schuttingconstructie rekening met de levensduur van het materiaal. En om diezelfde reden besteden wij veel tijd aan de fijne afwerking.

Groene hagen, moderne staalmatten of houten schuttingen: Veeken Tuinprojecten heeft voor iedere smaak een pasklaar oplossing.

Is de schutting aan vervanging toe?

Neem contact met ons op voor een informatief gesprek en laat ons vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.