Bedrijfstuinen

 

Er is geen betere manier om uw bedrijfspand te presenteren als met een fraai aangelegde tuin. Een tuin waarin functionaliteit, ontspanning en beplanting samenkomen en waarin uw professionaliteit wordt weerspiegeld.

Ontwerp van bedrijftuinen

Bij veel bedrijven is de buitenkant van het pand ondergeschikt. Toch kan het slim zijn om daar toch wat aandacht aan te besteden.
U wilt als eigenaar van een bedrijfspand toch dat uw pand een nette uitstraling heeft en eruitziet als een plek die prettig is om in te werken? Precies om die reden heeft u waarschijnlijk veel aandacht besteed aan de inrichting van uw pand. Waarom zou u de buitenkant dan overslaan?

Met een goed aangelegde bedrijfstuin heeft u de kans om een blijvende indruk bij uw klanten te maken. Een tuin die functioneel en mooi is en uw pand en uw bedrijf in de spotlight zetten.

 

Functionaliteit

Bij het aanleggen van een bedrijfstuin moet er rekening gehouden worden met de functionaliteit ervan. Uw personeel en klanten moeten kunnen parkeren en degene die op de fiets komen moeten die ook kwijt kunnen.
Als u veel ruimte rondom uw pand heeft, dan kunt u er ook aandenken om een plek te creëren waarin uw personeel zich in de pauze even lekker kan ontspannen.

Wij van Veeken Tuinprojecten kunnen voor uw bedrijfstuin een passend ontwerp maken dat aan al uw wensen voldoet.

Onderhoud

Ook het onderhoud van de tuin kunnen wij u uit handen nemen. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin er door het jaar heen netjes en verzorgd uit blijft zien.

Heeft u al een goed aangelegde bedrijfstuin, maar is het onderhoud een probleem? Ook alleen het onderhoud van de tuin doen wij graag voor u.

Onze specialismen

Ontwerp van de buitenruimte
Het ontwerpen van de parkeerterreinen, het maken van een beplantingsplan, verlichtingsplan en het tekenen van een beregeningsinstallatie.

Aanleg van de buitenruimte
Het uitvoeren van het grondwerk, de bestrating, de beplanting, de waterwerken en de verlichting.

Het onderhoud van de buitenruimte
Zowel op urenbasis als op contractbasis variërend van 2 maal per jaar tot wekelijks onderhoudt.

Nieuw pand, nieuwe tuin?

Neem contact met ons op voor een informatief gesprek en laat ons vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Oproep!

In 2023 bestond Veeken Tuinprojecten 85 jaar. Vanwege die bijzondere gelegenheid zijn wij van plan om een boek samen te stellen waarin we 85 jaar Veeken Tuinprojecten willen tentoonstellen.

Heeft u nog oude foto's van uw door ons aangelegde tuin?