Tuinonderhoud

 

Een tuin onderhouden vraagt tijd en kennis. Mocht het u aan tijd en/of kennis ontbreken, dan nemen wij van Veeken Tuinprojecten het onderhoud graag van u over. U kunt dan genieten van een tuin die er het hele jaar netjes en verzorgd uitziet.

Totaalonderhoud

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten onderhoud. Als u kiest ervoor om het totaalonderhoud door ons te laten doen, dan zorgen wij ervoor dat uw tuin er het hele jaar mooi bij ligt.  

Maar ook als u een onderhoudsklus heeft die maar sporadisch voorkomt, zoals het snoeien van bomen en hagen of het maaien van het gras tijdens uw vakantie, bent u bij ons aan het juist adres.

 

Goed tuinonderhoud is tuinbehoud

Waar uw keuze ook naar uitgaat: zelf onderhouden of het door ons laten verzorgen, goed onderhoud is een ‘must’ voor een mooie tuin.

 

Boomverzorging

Heeft u ook een mooie solitaire boom in uw tuin staan. Of heeft u een paar fraai gevormde parkbomen, knoestige fruitbomen of schaduwrijke laanbomen. Ze geven sfeer en karakter aan uw tuin en de omgeving. Bomen blijven op zijn mooist als ze vakkundig worden onderhouden.

Boomonderhoud vergt specialisme, Veeken Tuinprojecten zorgt ervoor dat uw boom vakkundig wordt onderhouden.

 

Gevaar voor de omgeving

Een slecht onderhouden boom kan een gevaar vormen voor de omgeving. Tijdens slecht weer kunnen takken afbreken en op uw woning of voorbijgangers vallen. De schade kan dan groot zijn.

Het kans op afbreken van takken is bij een slecht onderhouden boom groter dan bij een goed onderhouden boom. Daarnaast bent u als eigenaar van een boom verantwoordelijk voor de veiligheid van voorbijgangers. Daarom adviseren wij u om uw boom met regelmaat te laten onderhouden.

Abonnementen

Als u geen tijd of zin heeft in het onderhouden van uw tuin kunt u bij ons een onderhoudsabonnement nemen. De hoogte van het abonnement is afhankelijk van o.a. de grootte van uw tuin en welk onderhoud er moet gebeuren.

 

De voordelen van abonnement

U betaalt eens per maand en het hele jaar ziet uw tuin er verzorgd uit. En dat tegen een scherpe vaste prijs.

Wilt u meer weten over het tuinonderhoud?

Neem contact met ons op voor een informatief gesprek en laat ons vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Oproep!

In 2023 bestond Veeken Tuinprojecten 85 jaar. Vanwege die bijzondere gelegenheid zijn wij van plan om een boek samen te stellen waarin we 85 jaar Veeken Tuinprojecten willen tentoonstellen.

Heeft u nog oude foto's van uw door ons aangelegde tuin?