Verlichting

 

De tuin hoort steeds meer bij de leefomgeving. Ook verlichting speelt dan een belangrijke rol. Tuinverlichting kan zowel functioneel als esthetisch zijn, maar moet vooral goed passen bij de sfeer die uw tuin moet uitstralen.

Functionele tuinverlichting

Functionele tuinverlichting is tuinverlichting waar je wat aan hebt. Zodat u niet op de tast op zoek hoeft naar de voordeur of het sleutelgat van het schuurtje. Maar denk ook eens aan het verlichten van een tuinpad, zodat u, ook als het donker is kan zien waar u loopt.

Esthetische tuinverlichting

Esthetische verlichting is geen onzin of luxe. Waarom zou u de mooie dingen in uw tuin niet verlichten. Denk eens aan die prachtige boom of dat mooie ornament. En waarom zou u ’s avonds vanuit de huiskamer in een donker gat willen kijken?

 

Als de tuin overdag het aanzien waard is, dan geldt dat ook wanneer het donker is. Als u nog meer van uw tuin wilt genieten dan doet u er verstandig aan om deze te verlichten.

Veeken Tuinprojecten weet alles over functionele en esthetische verlichting voor in uw tuin en adviseert u er graag over.

Op de tast naar het sleutelgat van uw achterdeur?

Neem contact met ons op voor een informatief gesprek en laat ons vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.